Lohjan Autokeskus Oy

 

Lohjan Autokeskus on Lohjalla ja Tammisaaressa toimiva täyden palvelun palvelun Toyota-jälleenmyyjäliike,  joka on tarjonnut luotettavaa autokauppaa jo vuodesta 1962 lähtien.

Täyden palvelun autotalostamme löydät Toyota henkilö- ja hyötyajoneuvojen mallistot, laajan vaihtoautovalikoiman, ammattitaitoiset huoltokorjaamopalvelut, maalaamo- ja peltikorjaamopalvelut, rengashotellin, varaosamyymälän sekä autovuokraamon.

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti yhdessä maahantuojan kanssa, joten Lohjan Autokeskuksessa on tunnetusti hyvä palvelu ja osaava henkilöstö. Vahvuutemme on alan vankka osaaminen ja tavoitteemme paras asiakastyytyväisyys – saat siis ammattitaitoista palvelua milloin ja mihin apua tarvitsetkaan.

Lohjan Autokeskus Oy:n omistaa Suur-Seudun Osuuskauppa. 

Liikevaihto vuonna 2022 oli 47 miljoonaa ja vuoden aikana tehtiin 2600 autokauppaa. 

S-Etukortilla saat huolloista ja varaosista sekä autonvuokrauksesta Bonusta koko käteiskuitin loppusummasta. Bonusta saat myös maksaessasi omavastuun korikorjaamo- tai maalaamopalveluista heti kassalla.  Maksaessasi S-Etukortilla saat bonuksen lisäksi maksutapaetua. Lisää tietoa asiakasomistajaeduista löydät SSO:n S-kanavan sivuilta.

Ympäristöystävällisyys on yksi Toyotan keskeisistä tavoitteista ja haluamme tarjota asiakkaille vähemmän kuluttavia ja vähäpäästöisimpiä autoja. Toyota on ollut alueidensa markkinajohtaja jo useamman vuoden ajan, myös hybridiautoissa. Ympäristöystävällisyyden merkitys tulee jatkossa entistä enemmän korostumaan. Toyotan uusien ajoneuvojen CO2-nollapäästöt -haaste tarkoittaa sitä, että vuoteen 2050 mennessä uusien ajoneuvojen hiilidioksidipäästöt vähenevät 90 % vuoden 2010 tasoon verrattuna. Päästäkseen tavoitteeseen Toyota kehittää perinteisiä voimanlähteitä käyttäviä autoja entistäkin polttoainetehokkaammiksi. Lisäksi Toyota kehittää seuraavan sukupolven ajoneuvoista vähäpäästöisiä tai peräti nollapäästöisiä. Tämä koskee niin hybrideitä, lataushybrideitä kuin sähkö- ja polttokennoautoja.


Lohjan Autokeskus Oy löytyy myös Facebookissa:

Lohjan toimipiste

Tammisaaren toimipiste

 

Laskutusohje

Vastaanotamme mieluiten verkkolaskuja - ohessa tarkemmat tiedot

 

Mahdolliset riitatilanteet

Autokaupan, korjaamo- tai varaosamyynnin erimielisyydet

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Kuluttajariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, mikäli kuluttaja ei ole ensin ollut yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi )
 

 Lohjan Autokeskus Oy:n tietosuojainformaatio 

Tietosuojaseloste