Täysin uusi Corolla Cross Hybrid

Nyt koeajettavissa

Uusi Corolla Cross täydentää Corolla-perheen. Sen käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys, Toyotan edistynyt, viidennen sukupolven hybridivoimalinja sekä moderni turvavarustelu vastaavat täydellisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!

Tyylikkäästi käytännöllinen

Uusi Corolla Cross tarjoaa vankan ja vahvan olemuksen, erinomaisen näkyvyyden korkean istuma-asennon ansiosta sekä runsaasti käytännöllistä tilaa. Reilusti aukeavat takaovet sekä runsas pään- ja jalkatila tekevät niin autoon nousun kuin matkustamisenkin helpoksi ja mukavaksi, ja muunneltavat sisätilat tuovat rutkasti käytännöllisyyttä päivittäiseen elämään.

Nauti hybridin huolettomuudesta

Uuden Corolla Cross -mallin voimanlähde perustuu Toyotan viidennen sukupolven hybriditeknologiaan. Uusi, kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa riittävästi voimaa ja vääntöä kaikkiin ajotilanteisiin, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Polttoaineen kulutus ja hiilidioksidipäästöt pysyvät alhaisina Toyotan edistyneen hybriditeknologian ansiosta.

Varmaa ja turvallista menoa

Uuden Corolla Cross -mallin kanssa matkanteko on aina varmaa ja mukavaa. Turvallisuudesta huolehtii Toyota Safety Sense -turvavarustelun uusin sukupolvi, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. törmäyksenestojärjestelmä (PCS) sekä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA). Toyota Smart Connect -multimedialaite rakentuu 10,5-tuumaisen kosketusnäytön ympärille, ja lisäksi tarjolla on pilvipohjainen, aina ajan tasalla oleva navigointi sekä älypuhelimen integrointiominaisuus.

IHASTU UUTEEN CROSSOVERIIN

Uusia näkökulmia

Reilun maavaran ja crossoverille tyypillisen korkean istuma-asennon ansiosta ajaminen uudella Corolla Cross -mallilla on varmaa ja miellyttävää niin kaupunkiympäristössä kuin vaikkapa mökkireissuillakin. Saatavilla olevan AWD-i-nelivetojärjestelmän ansiosta eteneminen on varmaa Suomen haastavissakin sääolosuhteissa.

Corolla-perhe täydentyy crossover-mallilla

Uusi crossover Toyota Corolla Cross täydentää suositun Corolla-perheen. Tyylikäs ja käytännöllinen crossover sopii täydellisesti aktiivisten perheiden tarpeisiin mm. erinomaisen näkyvyyden, hyvän kattokorkeuden, runsaiden jalkatilojen, kätevän lastauskorkeuden, reilusti aukeavien takaovien sekä tilavan tavaratilan ansiosta.

Nauti ajamisesta

Uuden Corolla Cross -mallin ratissa voit nauttia ajamisesta vieläkin enemmän. Ketterä, tehokas ja herkästi reagoiva hybridivoimalinja tarjoaa jopa riittävästi voimaa ja tehoa, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Edistyksellinen teknologia ja turvavarustelu tuovat lisää varmuutta ja mielenrauhaa tien päälle.

PYSY KUULOLLA

 

Tilaa uutiskirje

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot