Suomen suosituin hybridi huippueduin

Olemme kehittäneet innovatiivista, itselataavaa hybriditeknologiaamme jo yli 20 vuoden ajan, ja Toyotalla onkin ylivoimaisesti eniten kokemusta hybriditeknologiasta. Toyotan hybridiautoja on myyty jo reilusti yli 15 miljoonaa kappaletta ympäri maailman, ja hybridimme ovat vakuuttaneet myös suomalaiset autoilijat. Tiesitkö, että kolme neljästä Suomessa myydyistä hybrideistä on Toyotia? Toyota onkin Suomen ehdoton hybridijohtaja ja suunnannäyttäjä jatkossakin.

Uudestisyntynyt Corolla on valloittanut suomalaisten sydämet

 

Listasimme kymmenen syytä, miksi sinunkin kannattaisi valita seuraavaksi autoksesi Suomen suosituin hybridimalli:

 1. Suomessa vähäpäästöisten autojen, kuten Corolla Hybridin, vuosittainen ajoneuvovero on pienempi. Säästät vuosittain huomattavan summan rahaa. 
 2. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä, joten polttoainetta kuluu selvästi vähemmän. 
 3. Sähköajon aikana ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Toyotan täyshybridiautot ovat paitsi kevyempiä kukkarolle, myös parempia luonnolle. 
 4. Herkästi reagoivan bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin saumattoman liiton ansiosta ajaminen Toyotan hybridiautolla on hauskaa. Sähkömoottorin tuottama vääntö on välittömästi käytössäsi liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä, ja kovemmilla nopeuksilla tai esimerkiksi ohitustilanteissa moottorit tuottavat voimaa saumattomassa yhteistyössä. 
 5. Sähköajon äänettömyys on ylellisyyttä, jota ei voi ymmärtää, ennen kuin sen on kokenut. 
 6. Toyotan itselataavat täyshybridit lataavat ajoneuvon akun jarrutusenergian talteenoton sekä polttomoottoriteknologian avulla ajon aikana. Ajat jopa puolet ajasta sähköllä – hiljaisesti, päästöttömästi ja taloudellisesti, eikä sinulta vaadita mitään toimenpiteitä latauksen ja riittävän sähkövarauksen ylläpitämiseksi. 
 7. Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää moderneja Connected-palveluita, kuten hybridiajovalmentajaa, joka auttaa sinua tulemaan oman elämäsi parhaaksi hybridiautoilijaksi. 
 8. Corolla Hybrid on tutkitusti erinomainen myös talviolosuhteissa. Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid voitti Tekniikan Maailma -lehden arvostetun talviautovertailun tänä vuonna. 
 9. Hybridiakkumme on suunniteltu kestämään koko auton käyttöiän, ja Toyota myöntääkin säännöllisesti tarkastetuille akuilleen 10 vuoden / 350 000 km hybridiakkuturvan. 
 10. Tarjoamme nyt kaikkiin Corolla-malleihin kattavan Hybridipaketin veloituksetta.

Mikä Corolla sopisi sinulle?

Urheilullinen Corolla Hatchback

Nuorekas Hatchback on Corolla-perheen hauskin ajettava. Toyotan TNGA-pohjalevylle rakentuvan auton matala painopiste ja jäykkä korirakenne alleviivaavat ajamisen nautintoa. 1.8-litraiseen moottorin perustuva hybridivoimalinja vastaa ripeästi kuljettajan toivomuksiin tehden ajosta helppoa ja vaivatonta, ja enemmän tehoa kaipaaville tarjolla on myös 2.0-litraiseen moottoriin perustuva 184-hevosvoimainen hybriditekniikka. Koko Corolla-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

 • Hybridipaketti Corolla Hatchback -malleihin 590 €
 • Valitessasi Corolla Hatchback 1.8 Hybrid Active Edition -mallin on kokonaisetusi yli 1 700 €
 • Toyota Jousto kk-erä esim. 268 €

Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid Active Edition: 258 €

Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid Active Edition 28 923 € 
(sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 0 €)

Toyota Jousto kk-erä 258 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (5 785 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 13 824 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,85 %. Luoton määrä 23 139 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 25 951 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Iso ja monikäyttöinen Corolla Touring Sports

Iso Corolla Touring Sports tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi myös monikäyttöistä tilaa, ja se sopiikin erinomaisesti aktiivisille ja harrastaville perheille. Suureen, lähes 600-litraiseen tavaratilaan mahtuu helposti vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkiviikon varusteet, ja saatavilla oleva sähköinen takaluukku jalanheilautustoiminnolla helpottaa arkea. 1.8-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi valittavana on myös kaksilitrainen hybridivoimalinja, joka tarjoaa jopa 184 hv:n tehon. Valitsetpa kumman tahansa, päivittäinen ajo on aina helppoa ja hauskaa. Koko Corolla-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

 • Hybridipaketti Corolla Touring Sports -malleihin 590 €
 • Valitessasi Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition -mallin on kokonaisetusi 2 000 €
 • Toyota Jousto kk-erä esim. 284 €

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition: 274 €

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition 30 099 € 
(sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 0 €). 

Toyota Jousto kk-erä 274 € 
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (6 020 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 14 085 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,82 %. Luoton määrä 24 079 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 26 963 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Tyylikäs Corolla Sedan

Maailman suosituin auto on uudestisyntynyt niin ulkoasun kuin teknologiankin osalta, ja se tarjoaa yksinkertaisesti kaiken: linjakkaan uuden muotoilun, tyylikkäästi uudistuneen matkustamon, koko joukon edistyksellistä teknologiaa ja ensiluokkaiset turvaominaisuudet. Modernin Corolla Sedanin voimanlähteenä toimii Toyotan itselataava hybriditekniikka. Koko Corolla-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

 • Hybridipaketti Corolla Sedan -malleihin 590 €
 • Valitessasi Corolla Sedan 1.8 Hybrid Active Edition -mallin on kokonaisetusi yli 1 900 €
 • Toyota Jousto kk-erä esim. 300 €

Toyota Corolla Sedan 1.8 Hybrid Active Edition: 289 €

Toyota Corolla Sedan 1.8 Hybrid Active Edition 29 448 € 
(sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 0 €)

Toyota Jousto kk-erä 289 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (5 890 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 12 747 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,86 %. Luoton määrä 23 558 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 26 333 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Erikoismallit GR Sport ja TREK täydentävät Corolla-perheen

 

Urheilullinen Corolla GR Sport

Koe ajamisen hurmaa TOYOTA GAZOO Racingin inspiroiman GR Sportin ratissa. Mukautuva iskunvaimennus yhdistettynä 2.0-litraisen hybridivoimalinjan tuottamaan 184 hv:n tehoon tekee GR Sport -erikoismallista Corolla-malliston urheilullisimman vaihtoehdon.

 

 

Corolla TREK vie sinut elämäsi seikkailuihin

Crossover-henkisen Corolla TREK -erikoismallin maavaraa on korotettu 20 mm normaaliin Corolla Touring Sports -malliin verrattuna, minkä ansiosta näyttävällä erikoismallilla voi ajaa normaalia haastavampiin paikkoihin. TREK on aina tilava Touring Sports.

 

Ajankohtaisia tarjouksia

Toyotan Hybridipaketti-tarjous

Tarjoamme nyt useisiin Toyota-malleihin kattavan Hybridipaketin erikoishintaan. Tutustu mallikohtaisiin tarjouksiin – esim. valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin on kokonaisetusi yli 2 500 €

Lue lisää »

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot